За нас

Гео Монд Инженеринг е геодетска компанија основана во 2009 година со седиште во Скопје, Република Македонија. Компанијата започнува со работа на 22.03.2009 година на чело со г-дин Орце Малинов.

Од своето основање до денес, забележуваме перманентен раст во однос на изработени проекти, професионална геодетска опрема, опрема за техничка поддршка, работни простории и најважно од се зголемување на бројот на вработени, професионалци, луѓе кои се главната сила за успех и просперитет на компанијата.

Од почетокот на нашата работа во 2009 година, се трудиме да напредуваме во понудата на најдобра услуга во земјата и нашата потрага по совршенство е мотивациска сила што ја води нашата компанија кон успешен развој и стекнување доверба од нашите лојални клиенти. Ние сме ангажирани во обезбедување на широк спектар на услуги од областа на геодезијата, користејќи современи технологии за производство на добри и точни податоци. Располагаме со висококвалитетна и професионална опрема и 4 теренски возила со кои можеме да одговориме на било каков професионален предизвик од областа на геодезијата.

Нашиот тим

ОРЦЕ
МАЛИНОВ

 

БОЈАН
КРСТЕВ

 
ЖАКЛИНА
ЛАЗАРКОВА

 

ТОНИ 
БОЖИНОВСКИ

 

ВИОЛЕТА
ПОПОСКА

 

Сакате да дознаете повеќе?