social image

ЗА НАС

Гео Монд Инженеринг е геодетска компанија составена од тим со долгогодишно работно искуство, знаење и вештини, како одговорни професионалци, фокусирани на секој детал. Компанијата, со цел задржување на квалитетот на работата, користи инструменти од современа технологија и напредни софтверски решенија. Со современата опрема, високообразованиот кадар и долгогодишното искуство, нивото на услуга е поставено на високо ниво.

За нашиот тим, квалитетната услуга и задоволувањето на потребите на нашите клиенти се на #1.
 

Области на работа

ИНЖЕНЕРСКА ГЕОДЕЗИЈА

Дел од геодезијата за практична примена на геодетските методи во инженерството.

КАТАСТАРСКИ УСЛУГИ

Регистрирање на недвижности со типизација на сервиси, услови и компоненти.

КЛИЕНТИ